Casa Aroma voor ontspanning en welzijn

Casa Aroma voor mens en dier

Helpen zit in mijn aard en dat doe ik graag. Mensen, dieren maar ook een mens met zijn dier is van harte welkom op mijn website! Kijk snel verder op mijn website wat ik kan betekenen voor jullie. Mentale uitdagingen, emotionele bagage opruimen, gedragsproblemen voor dieren tackelen, aromatische boost voor mens of dier. Het is allemaal mogelijk! 

Alles wordt bekeken vanuit een holistische visie of je nu op zoek bent naar aromatherapie voor jezelf of je dier? Je graag jouw eigen mentale onmacht omzet in kracht of gewoon teveel emotionele bagage hebt die nu roet in het eten gooit?

Over Hennie

Een ‘Crazy oily cat lady’ dat is toch wel een omschrijving die behoorlijk past bij wat Hennie in het dagelijkse leven doet. Als aromatherapeut zet ze de kracht van essentiële oliën dagelijks in voor haarzelf, familie en vrienden maar ook voor haar dieren en voor vele klanten van praktijk Casa Aroma en natuurlijk ook in de Kattentrimbus. Veel eigenaren van honden en paarden maar vooral veel katteneigenaren weten haar te vinden in tijden van nood en stress.

Essentiële oliën

Casa Aroma werkt met de essentiële oliën van Young Living. Deze oliën zijn puur en zuiver gemaakt, van biologisch geteelde oogst en zonder chemische toevoegingen of verdunningsmiddelen. Heel belangrijk als je de essentiële oliën wilt inzetten bij mens en dier.

Wat anderen van Casa Aroma vinden

“Wat een geluk dat ik per toeval op de site van Casa Aroma terecht kwam! Met vijf ‘blutskatjes’ in huis zijn goede raad en hulpmiddelen altijd welkom! En dat is waar Hennie voor staat! Je stuurt een mailtje of whatsapp en binnen de kortste keren krijg je reactie. Ook tijdens de online Q&A’s die ze regelmatig organiseert, leer ik telkens wat bij. Wat de YL- oliën betreft: voor mijn kattenhuishouden is de combinatie ‘Stress Away + Francincense + Lavendel’ van onschatbare waarde.”

Marja Swolfs

“Body Code en emotie Code gaan voor mij samen. Emotie Code heeft mij in veel opzichten geholpen. Inzichten krijgen, oude rommel opruimen, waardoor ik steeds meer ruimte krijg om mezelf te zijn, en niet zoveel meer te pleasen, want dan loop je vast, ook in je lijf. Doordat ik meer ruimte heb en steeds minder ballast heb ik zo goed als geen last meer van paniek aanvallen. Ik sta steviger in mijn schoenen. We gaan nog even door…. ❤️”

Bianca

“Ik heb zeer tevreden over lieve Hennie. Vragen over de olie neemt ze de tijd voor je en legt helder uit. Je kan met alle vragen bij haar terecht! En de bestelling wordt snel verzonden. Ik ben erg tevreden bij zowel de oliën en de workshop.”

Zeynep

Trimsalon Beauty of Paws