Aroma Freedom Techniek

Negatieve emoties zo opgelost met Aroma Freedom techniek.

Dromen en doelen binnen handbereik!

aroma freedom techniek

Vrijheid, leven zonder emotionele ballast

De Aroma Freedom techniek! Een eenvoudige methode waarbij essentiële oliën ingezet worden om effectief en gemakkelijk je dromen en doelen waar te maken!

Het is een stap voor stap proces om negatieve gedachten, emoties, gevoelens en herinneringen te herkennen en los te laten. Hierdoor gaat jouw emotionele energie weer in positieve richting stromen en zal je verbaasd zijn van de praktische resultaten die ineens haalbaar zijn.

De Aroma Freedom techniek is gericht op de toekomst. Waarbij jij datgene waarin je vastloopt nu aanpakt en daadwerkelijk direct na de sessie kunt gaan werken aan jouw droom! We kijken samen naar een doel of droom waar je ontzettend blij van wordt als deze zou uitkomen maar nu nog niet mogelijk lijkt. Vervolgens pakken we per stap de negatieve gedachten, emoties, gevoelens en herinneringen direct aan door de geur van de essentiële oliën. Deze stappen herhalen we totdat je vrij bent van beperkende gedachtes.

De vervolgstap is het focussen op de nieuwe inzichten en energie die zijn ontstaan tijdens het proces. Daarnaast gaan we ook gericht kijken naar een actieplan die voor jou past om je doel te bereiken! We zetten samen eenvoudige stappen neer waarmee je daadwerkelijk jouw droom of doel kan gaan bereiken. Hoe gaaf is dat?

Aroma Reset!

Met de Aroma Reset kan je snel en eenvoudig zelf negatieve emoties zoals irritatie en boosheid opruimen.

Je volgt de 4 stappen en ruikt aan de juiste olie! Hierdoor zullen alle negatieve emoties en gedachten zo wegebben en wegblijven!

Heerlijk toch als je geen slaaf bent van jouw eigen emoties!

Aroma Reset stappenplan ontvangen?

Stuur een mail met Aroma Reset graag naar hennie@casa-aroma.nl en je ontvangt de Aroma Reset gratis.

Houd ook onze facebook pagina in de gaten voor deelname aan gratis Aroma Reset Zoom meetingen

Aroma reset

Herinneringen!

Gezellige feestdagen met familie en vrienden, leuke vakanties en noem maar op! Als ze leuk en vol liefde zitten is er niets mis mee!

Helaas kent ons leven ook vaak minder leuke of zelf verdrietige herinneringen en daar kan je niets aan veranderen, of toch? Alles wat we meemaken zitten emoties aan vast. Aan de herinnering wordt een leuke of minder leuke emotie gekoppeld. Deze herinnering kan ons een leven lang achtervolgen en dat is zonde.

Nu is het mogelijk om met de essentiële oliën gericht een herinnering aan te pakken die ons blijft dwarszitten. Deze methode heet de Memory Resolution techniek, ook weer een eenvoudige stap voor stap proces om de beladen emotie die aan de herinnering zit los te koppelen. Zodat je terug kunt kijken naar jouw herinnering zonder dat de emoties er nog zijn. Dit geeft ruimte in jouw proces om weer fris en fruitig verder te kunnen!

Heb jij het gevoel dat je vastloopt in werk of privé sfeer op mentaal of emotioneel vlak. Loop jij tegen die “muur” aan en weet je niet hoe je dit kunt aanpakken? Heb jij een herinnering die jou blijft achtervolgen? Dan is Aroma Freedom techniek precies iets voor jou! Met al één afspraak komt jouw energie in beweging en voelt het alsof je de schouders eronder kunt zetten!

Maak nu een afspraak via hennie@casa-aroma.nl of via whatsapp!

Deze Aroma Freedom sessie  kost € 75,- per uur inclusief persoonlijk actieplan en het gebruik van de essentiële oliën. (duur sessie +/- 1,5 a 2 uur max)

Wordt zelf een Aroma Freedom practitioner!

Zelf de opleiding volgen tot Aroma Freedom practitioner? Kijk dan snel op deze site.

Hermien Rondeel is gediplomeerd AromaFreedom docent en je kunt bij haar de opleiding volgen in een klein groepje of 1 op 1. Ze heeft al jaren ervaring en maakt jouw Aroma Freedom opleiding tot een prachtige ervaring.

Kijk voor meer informatie op haar site over de opleiding.

aroma freedom