Casa Aroma

Aromatherapie voor katten

Een geoliede combinatie

Een compleet boek over katten, het gedrag en inzetbare essentiële oliën voor stressvrije katten!

Is jouw kat sneller bang of gestrest van dingen in het dagelijks leven? Ben je altijd op zoek naar manieren om het voor jouw kat aangenamer te maken? Vind je het ook zo erg om te moeten zien dat jouw kat zich constant verstopt in huis?

Wat heerlijk kan het dan zijn als jij direct met één druppel olie in de diffuser ervoor kan zorgen dat jouw kat minder bang is. Wat een genot om je kat zichzelf relaxed te zien wassen in de vensterbank of gelijk op je af komt als je thuis komt na een lange dag werken.

Mijn boek bevat alle informatie die je nodig hebt als je essentiële oliën wilt inzetten voor katten. Gebaseerd op mijn ervaringen van toepassen bij katten tijdens trimmen, gedragsconsulten, dierenartsbezoeken enz. Gemakkelijk te lezen en fijn als naslagwerk om bij twijfel altijd even de juiste informatie over de essentiële olie op te zoeken.

Dit boek is ideaal voor jou als essentiële olie en kattenliefhebber. Je kan met gemakt twee werelden combineren voor relaxte katten en natuurlijk ook voor jezelf.

Review

“Ik heb het boek ontvangen hoor! En ik ben er ontzettend blij mee. Ondanks dat ik de YL olien al bijna 10 jaar gebruik, durfde ik het sinds de komst van onze eerste kat niet meer aan… Nu lekker lezen en leren zodat ik weer goed voor mezelf en mijn gezin kan zorgen 😊”

kat aroma essentiële olie

Casa Aroma's Facebook

Volg mij en Casa Aroma op Facebook voor tips en nieuws!