Een compleet boek over katten, het gedrag en inzetbare essentiële oliën voor stressvrije katten!

Mijn missie; alle katten stressvrij! Iedereen die dit boek in handen heeft kan zijn of haar kat helpen om meer rust te krijgen in allerlei dagelijkse situaties.

kat aroma essentiële olie

Om de kat zo stressvrij mogelijk door het leven te laten gaan is het belangrijk om de juiste kennis en begrip voor de kat en zijn natuurlijke gedragingen en behoeften te kennen.

Een kat heeft basisbehoeftes in de vorm van voer en drinkplekken maar ook een veilige slaapplek en verstopplekken. Kattenbakken en krabpalen mogen ook niet ontbreken in een kattenhuis. Daarnaast staat ruim beschreven hoe de aromatherapie werkt en welke materialen en essentiële oliën ingezet kunnen worden voor de kat.

 Zo kan elke katteneigenaar ruim voldoen aan de woonwensen van zijn kat of katten en kan je aromatherapie inzetten voor de momenten dat het nodig is.

Om het compleet te maken staan er in dit boek speciaal geschreven hoofdstukken om de rust en stress aan te pakken voor de katteneigenaren. Het welzijn van de kat valt of staat met de inzet van de eigenaar en de mate waarin de eigenaar kalm en ontspannen kan zijn.

Als aanvulling beschrijft het hoofdstuk “aromatherapie en honden” ook de krachtige werking van de essentiële oliën voor alle eigenaren die honden hebben in huis.

Casa Aroma

Van Damstraat 59
3881 JB Putten
E-mail: hennie@casa-aroma.nl
Telefoon: 06-10666278

© Copyright 2023.  Privacy verkaring  |  Algemene Voorwaarden