Emoties de baas

Emotie is een energie in beweging. Tegenhouden is ongezond!

“Emoties doorvoelen brengt balans”

Emotie is een energie in beweging, die binnen in het lichaam ontstaat en zich een weg naar buiten baant.  Zolang de emotie maar in beweging is en verwerkt kan worden, is het een ideale situatie. De problemen ontstaan vaak als de emotie stopt met bewegen. Alle onverwerkte emoties zullen om aandacht blijven vragen, totdat het achterliggende probleem of trauma wordt gezien en verwerkt kan worden. Wees jouw emoties de baas.

emoties de baas

 

Al deze onverwerkte emoties kunnen onbewust een heel groot effect hebben in ons leven en hoe wij de wereld zien en ervaren. Soms lijdt dit zelfs tot depressies. Er zijn heel veel verschillende emoties maar ze zijn grofweg onder te verdelen in blij, verdrietig, boos, bang. De blije emotie is over het algemeen een ‘makkelijke’ emotie en zal ook niet direct onverwerkt blijven, laat staan voor problemen zorgen.

De emoties verdrietig, bang en boos zorgen voor veel innerlijke onrust en het kost je veel moeite om deze emoties onderdrukt te houden. Op deze manier krijgen de emoties de overhand en zijn wij ze niet meer de baas.

Hoe je weer de baas kunt zijn over jouw emoties?

Heel simpel, ga er even goed voor zitten; laat een emotie opkomen en voel waar deze zit in jouw lichaam. Vervolgens geef je de emotie een naam (bijv. boos, kwaad, furieus enz) en pak dan een heerlijk olie van Young Living. Doe een druppel in je handpalm en wrijf de olie in je handen uiteen. Vervolgens ruik je 3 a 4 keer diep de geur van de olie in en voel hoe de ontspanning het overneemt van de heftige emotie. Heerlijk toch, zo simpel kan het zijn, gewoon aan een olie ruiken!

Wil jij zelf de oliën van Young Living bestellen en ook direct zelf flink besparen? Gebruik dan deze unieke bespaar-link en maak gratis een account aan! Je bespaart niet alleen 24% op jouw olie producten maar je krijgt toegang tot mijn uitgebreide ervaringen-netwerk. Je staat er dus zeker niet alleen voor en ik help je op weg om jouw eigen olie-expert te worden.

young living