Ervaringen met essentiële oliën

Ervaringen van anderen

Bram

Bram wilde niet gekamd worden maar met het laten ruiken van een flesje olie staat niets een goede vachtverzorging in de weg!

“Hennie we weten niet wat ons over komt. Nog niet heel lang maar toch al een aantal keer de olie gebruikt om onze Bram te kammen. Dit ging voorheen niet😡. We zijn ervaren kammers en niet snel bang. Maar Bram kammen stelde we zo lang mogelijk uit omdat het een drama van was. Nu met de olie zie het resultaat 😍 we zijn zooooo blij en Bram ook. Hij kroelt en knort er op los. Hier is hij net met de combi kam gekamd en danst mijn man nog even na met het slicker borsteltje. Het is nu een feest om hem te verzorgen. Dit keer een kort filmpje gemaakt. Dankjewel 🙏
Lieve groet Linda”

Guusje

Guusje sproeide al 12 jaar in huis. Haar baasje had al van alles gedaan en geprobeerd en had zich er min of meer bij neer gelegd dat het niet meer goed zou komen.

Totdat zij de krachtige oliën van Young Living in ging zetten….

“Maar de grootste verandering is….is dat ze sinds 2 dagen op de kattenbak plast!!! Dit heeft ze nog nooit gedaan, alleen er tegenaan gesproeid.
Ik weet niet wat ik zie en meemaak 😱”

Update na een maand; “En nog steeds plast ze op de bak!!”

ervaringen guusje

 

De kracht van de olie zit ‘m in het feit dat de geur kan doordringen tot het belangrijkste gedeelte van de hersenen, de amygdala. Dit is het gebied waar angsten opgeslagen liggen en waar je spanning kunt omzetten naar ontspanning. Zo kun je alle dieren ondersteunen en helpen om moeilijke en angstige situaties aan te kunnen!

Wil jij ook gelijk aan het werk met essentiële oliën? Kijk dan voor een complete Premium Starterkit die je vervolgens met een enorme besparing kunt aanschaffen.

Daarbij krijg je zeker ook alle hulp van mij gratis om jouw dier te ondersteunen en je ontvangt ook een handig overzicht van alle oliën uit de starterkit. Zo kun je zelf al direct aan de gang en een heerlijke olie in jouw diffuser aanzetten!

Wil je eerst nog meer informatie dan beantwoord ik graag jouw vragen (zonder kosten!)

Stuur dan een mail naar hennie@casa-aroma.nl of een berichtje via Whatsapp