Essentiële oliën van Young Living

“Ontdek de kracht van essentiële oliën”

essentiële oliën en katten

Casa Aroma werkt met de essentiële oliën van Young Living. Deze oliën zijn puur en zuiver gemaakt, van biologisch geteelde oogst en zonder chemische toevoegingen of verdunningsmiddelen. Heel belangrijk als je de essentiële oliën wil inzetten bij mens en dier.

Young Living heeft een speciale Seed to Seal garantie, dit betekent dat vanaf het zaadje van de plant tot aan de olie in het flesje, het hele proces streng gecontroleerd wordt. Alles moet aan de hoge eisen voldoen, de kwaliteit van de grond waar de plant groeit, manier van oogsten, manier van destilleren. Young Living werkt met partnerboerderijen die compleet aan alle eisen van het Seed tot Seal garantie moeten voldoen.

Waarom het Seed to Seal zo belangrijk is?

  • omdat de producten in dienst staan van ons welzijn, dus goed en veilig, ook voor onze dieren!
  • omdat ons lichaam binnen 26 sec allerlei stoffen opnemen en dan wil je liever geen rommel!
  • omdat Young Living een bedrijf is met een hart van goud!

Op deze manier ben ik verzekerd van hoogwaardige essentiële oliën die ik met een gerust hart inzet voor mens en dier!

Bij honden, katten en paarden hebben we al veel kunnen bereiken op het gebied van angsten, agressie. Tijdens trimbehandelingen, dierenarts bezoek, in het kattenhotel. Er is zoveel mogelijk met deze oliën dat ik nooit alles op deze website kwijt kan. Daarom mag iedereen gratis en vrijblijvend een mail sturen voor specifieke informatie speciaal voor eigen situatie. Contact

Oliën zijn prachtig inzetbaar voor elk dier, zelfs bij katten! Wel wil ik hier een “let op” vermelden over het gebruik van essentiële oliën bij katten. Bij fysiek toepassen moet men de olie verdunnen. (1 op 3 verdunnen). Let op de oliën die hoog in hun Fenol gehalte zitten, deze mogen maar beperkt ingezet worden. Bij twijfel mag je altijd vragen bij mij stellen!

Houd mijn Casa Aroma-facebook pagina in de gaten voor allerlei lezingen en presentatie’s over essentiële oliën. Zo organiseer ik vaak online meetingen met onderwerpen zoals “hart & hoofd in balans” 

young living logo groot

Zelf de essentiële oliën van Young Living bestellen met direct 24% korting? Gebruik dan de bestelknop hier naast.

Echt een goede start maken met de essentiële oliën? Kies dan voor de Premium starterkit NL. Met deze kit heb je direct een goede diffuser in huis en maar liefst 11 verschillende oliën, inclusief de Stress Away!

Mocht je hulp nodig hebben bij het aanmelden of bestellen dan kun u mij altijd bereiken via mailtelefoon of Whatsapp of het contactformulier