Essentiële oliën

De kracht van Young Living

“Ontdek de kracht van essentiële oliën”

Casa Aroma werkt met de essentiële oliën van Young Living. Deze oliën zijn puur en zuiver gemaakt, van biologisch geteelde oogst en zonder chemische toevoegingen of verdunningsmiddelen. Heel belangrijk als je de essentiële oliën wilt inzetten bij mens en dier.

Young Living heeft een speciale Seed to Seal garantie, dit betekent dat vanaf het zaadje van de plant tot aan de olie in het flesje, het hele proces streng gecontroleerd wordt. Alles moet aan de hoge eisen voldoen zoals de kwaliteit van de grond waar de plant groeit, manier van oogsten, manier van destilleren. Alleen dan zal de oogst gebruikt worden om tot een olie of ander product maken over te gaan.

Young Living werkt met partnerboerderijen die compleet aan alle eisen van het Seed tot Seal garantie moeten voldoen.

Casa Aroma's Facebook

Volg mij en Casa Aroma op Facebook voor tips en nieuws!

Waarom het Seed to Seal programma van Young Living zo belangrijk is?

  • omdat de producten in dienst staan van ons welzijn, dus goed en veilig, ook voor onze dieren!
  • omdat ik deze oliën ook zeker inzet bij katten en dan wil je het allerbeste!
  • omdat ons lichaam binnen 26 seconden allerlei stoffen opnemen en dan wil je liever geen rommel!
  • omdat Young Living een bedrijf is met een hart van goud!

Op deze manier ben ik verzekerd van hoogwaardige essentiële oliën die ik met een gerust hart inzet voor mens en dier! Bij honden, katten en paarden hebben we al veel kunnen bereiken op het gebied van angsten en agressie. Denk bijvoorbeeld eens aan vuurwerk angst of bang zijn voor onweer. Tijdens trimbehandelingen, dierenartsbezoek, in het kattenhotel of hondenpension is er vaak zoveel stress voor de dieren dat het verblijf of de trip er naar toe een ware hel kan zijn.

Nu is het dus mogelijk om al deze momenten voor jouw dier behapbaar te maken, de stress te verminderen en zelfs de angst aan te pakken. Omdat elk dier anders is met zijn eigen problemen is het inzetten van de essentiële oliën altijd maatwerk. Daarom mag iedereen gratis en vrijblijvend een mail sturen voor specifieke informatie speciaal voor eigen situatie.

Oliën zijn prachtig inzetbaar voor elk dier, zelfs bij katten! Wel wil ik hier een ‘let op’ vermelden over het gebruik van essentiële oliën bij katten. Bij fysiek toepassen moet men de olie 1 op 3 verdunnen. Let op de oliën die hoog in hun Fenolgehalte zitten, deze mogen maar beperkt ingezet worden. Bij twijfel mag je altijd vragen bij mij stellen!

Young Living

Zelf de essentiële oliën van Young Living bestellen met direct 24% korting? Gebruik dan de bestelknop.

Echt een goede start maken met de essentiële oliën? Kies dan voor de Premium starterkit NL. Met deze kit heb je direct een goede diffuser in huis en maar liefst twaalf verschillende oliën, inclusief de Stress Away.

Bestel de Premium starterkit nu met een besparing van bijna 140 euro via Casa Aroma webshop en geniet van het gemak van iDEAL betalen.

Mocht je hulp nodig hebben bij het aanmelden of bestellen dan kun je mij altijd bereiken via mailtelefoon of WhatsApp of het contactformulier.