Essentiële oliën van Young Living

essentiële oliën en katten

Casa Aroma werkt met de essentiële oliën van Young Living. Deze oliën zijn puur en zuiver gemaakt, van biologisch geteelde oogst en zonder chemische toevoegingen of verdunningsmiddelen. Heel belangrijk als je de essentiële oliën wil inzetten bij mens en dier.

Young Living heeft een speciale Seed to Seal garantie, dit betekent dat vanaf het zaadje van de plant tot aan de olie in het flesje, het hele proces streng gecontroleerd wordt. Alles moet aan de hoge eisen voldoen, de kwaliteit van de grond waar de plant groeit, manier van oogsten, manier van destilleren. Young Living werkt met partnerboerderijen die compleet aan alle eisen van het Seed tot Seal garantie moeten voldoen.

Op deze manier ben ik verzekerd van hoogwaardige essentiële oliën die ik met een gerust hart inzet voor mens en dier! Bij honden, katten en paarden hebben we al veel kunnen bereiken op het gebied van angsten, agressie..tijdens trimbehandelingen. Er is zoveel mogelijk met deze oliën dat ik nooit alles op deze website kwijt kan. Daarom mag iedereen gratis en vrijblijvend een mail sturen voor specifieke informatie speciaal voor eigen situatie. Contact

Oliën zijn prachtig inzetbaar voor elk dier, zelfs bij katten! Wel wil ik hier een “let op” vermelden over het gebruik van essentiële oliën bij katten. Bij fysiek toepassen moet men de olie verdunnen. (1 op 3 verdunnen). Let op de oliën die hoog in hun Fenol gehalte zitten, deze mogen maar beperkt ingezet worden. Bij twijfel mag je altijd vragen bij mij stellen!

young living logo groot

Zelf de essentiële oliën van Young Living bestellen met direct 24% korting? Gebruik dan de bestelknop hier naast.

Echt een goede start maken met de essentiële oliën? Kies dan voor de Premium starterkit NL. Met deze kit heb je direct een goede diffuser in huis en maar liefst 11 verschillende oliën, inclusief de Stress Away!

Mocht je hulp nodig hebben bij het aanmelden of bestellen dan kun u mij altijd bereiken via mailtelefoon of Whatsapp of het contactformulier