Katten & de kracht van essentiële oliën

Aromatherapie veilig inzetbaar voor mens en dier.

katten en essentiële oliën

Jayda, ruikt aan de Vetiver voor meer kracht

Katten en essentiële oliën gaan heel goed samen zelfs!

Geuren werken heel erg kalmerend en iedereen weet wel dat katten stress gevoelige dieren zijn. De meeste katten eigenaren zullen hemel en aarde bewegen om het voor hun “eigen-wijze” viervoeter zoveel mogelijk naar hun zin te maken. Alhoewel wij soms ook gebonden zijn met onze dagelijkse dingen; denk maar een aan stress vanwege verbouwing, verhuizing, nieuwe gezinsleden (al dan niet harig), ziekte of zelfs nu in Coronatijd is alles anders.

Hoe fijn is het dan als wij met een simpele handeling 2 druppels olie in de diffuser doen en dan heerlijk werken aan een stressvrije omgeving voor onze katten.. en het allermooiste? Wij helpen onszelf ook direct! Wil je direct zelf aan de slag met de oliën dan kun je via deze unieke bespaar-link gelijk starten met de mooiste oliën. Tip; bestel de Premium starterkit Nl. Hiermee bespaar je ruim 150 euro op een totaal van 12 oliën en een diffuser!

Hoe werkt het in het kort?

De geuren bereiken via de geurzenuw een gedeelte in onze hersenen waarbij we op gestreste momenten direct verlichting en ontspanning ervaren! Dus stress vanwege vuurwerk of onweer wordt direct aangepakt. Maar denk ook eens aan al die tripjes naar de dierenarts? Of een verbouwing, verhuizing of nieuw gezinslid! Het mooie van aromatherapie is dat het werkt voor zowel mens als dier!

Wil jij ook de krachtige essentiële oliën in huis halen? Stuur mij dan direct een mail voor een unieke bespaar-link! (daarmee kan je dus 24% op de aanschaf van jouw favoriete oliën besparen!)

Veiligheid katten en essentiële oliën

Iedereen weet wel dat katten gevoeliger zijn en dat de lever minder snel werkt; Dat wil niet zeggen dat oliën verboden terrein zijn maar wel dat er een paar richtlijnen zijn. Vandaar dat ik hier dan ook zeg; less is more! Gebruik met gezond verstand kwalitatief goede oliën van therapeutische graad. Ik werk heel graag met de producten van Young Living omdat het bedrijf transparant is. Alle producten zijn vrij van chemische toevoegingen en passen dus heel goed in een toxisch vrij huis! Ze hebben zelfs een Seed to Seal garantie!

Ben jij een katteneigenaar en wil je meer weten over de vele voordelen van de Young Living essentiële oliën? Volg dan mijn Casa Aroma facebookpagina voor meer informatie over gratis webinars over katten en essenti|ële oliën!

kat aroma essentiële olieHet aanbieden van geuren en dus de essentiële oliën doe ik vaak via de geurhanger! Deze is speciaal gemaakt voor Casa Aroma & Kattentrimbus door Dutzie! De hangers zijn van hout en hier kan je makkelijk een druppel olie op smeren. Zo blijft de geur lekker lang werken en katten vinden het altijd interessant om te zien wat er ligt! Op deze manier biedt je de olie aan op een veilige manier!

Een paar richtlijnen op een rij; katten ook helemaal blij!
• less is more, gebruik heel weinig! De YL producten zijn heel sterk en van therapeutische graad.
• verdunnen is aanbevolen. Dat kan met een diffuser, via een geurhanger, via jouw eigen handen/huid of met V6 olie
• bij twijfel altijd navragen bij jouw aromatherapeut/ upline!!

 

De krachtige oliën zijn heel goed in te zetten tijdens een trimbehandeling, dierenartsbezoek, vuurwerk en feestdagen of bij een huishouden van meerdere katten waarbij er ruzies zijn onderling!

Bestel je via mij de olie dan word je altijd gratis op weg geholpen om de olie in te zetten voor jou en je dieren. Via de facebook-pagina van Casa Aroma wordt je op de hoogte gehouden van alle online (corona-proof) evenementen over de essentiële oliën