Nieuw! VIP Kies een olie met jouw dier

Online VIP meeting.

Kies een olie voor/ met jouw dier.

Deze meeting staat helemaal in het teken van wat jouw dier wil vertellen en welke olie daarbij goed zou passen. Daarbij is de meeting in VIP style, wat betekent dat je voor een kleinere prijs één dierentolk sessie krijgt en de groep uit maximaal 6 personen bestaat.

Je krijgt een unieke link om op het tijdstip van aanvang direct toegang te krijgen tot de meeting. Hierin kunnen we elkaar zien en horen. (mocht je jouw camera uitzetten dan is dat ook prima!)

Na een kleine uitleg hoe essentiële oliën en de aromatherapie voor jouw en je dier kunnen werken zal ik (Hennie) met elk dier een live dierentolk-sessie inzetten.
De energie van jouw dier kan ik omzetten in woorden, op deze manier wordt dus verstaanbaar gemaakt wat jouw dier je wil vertellen. Dieren zijn speciaal in ons leven om ons verder te helpen en dat doen zij door ons bewust te maken van wat er speelt. Onze dieren hebben heel goed in de gaten waar wij tegenaan lopen, soms nog voordat wij onszelf er bewust van zijn.

Zodra duidelijk is geworden waar de boodschap over gaat zoeken we samen een olie uit en kijken we naar de boodschap die de essentiële olie heeft. Dit doe ik op een ludieke manier met een bio tensor. Hoe het werkt met een bio tensor houd ik nog even spannend! Dat zie je wel tijdens de VIP meeting!!

VIP dierentolk privé meeting

Mocht je nu toch liever 1 op 1 een sessie willen doen dan kan dit ook! De VIP meeting is privé waarin al jouw dieren aan het woord mogen komen. De meeting duurt maximaal een uur.

kies een olie

Wat heb ik van jou nodig?

Voor beide meetings ontvang ik graag vooraf een foto van jouw dier via Whatsapp of per mail hennie@casa-aroma.nl Op de foto mag maar één dier staan. Heb je meerdere foto’s van jouw dier of dieren dan mag je die gerust sturen. Belangrijk is dat je de foto kiest die ‘iets’ doet of betekent voor je.

Stuur een Whatsapp of mail en vermeldt duidelijk voor welke meeting je wilt aanmelden.

De prijzen en voorwaarden zijn:

  • Online VIP meeting groep (max. 6 pers.)  is € 45,- inclusief BTW . (één dier)
  • VIP dierentolk privé meeting € 75,- inclusief BTW (maximaal 1 uur) meerdere dieren mogen aanschuiven!