Casa Aroma voor dieren

Stressvrij leven met dieren

Met dieren wil je natuurlijk een stressvrij leven, maar door allerlei oorzaken kan dit bij katten of honden wel eens lastig zijn. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om snel en gemakkelijk de essentiële oliën in te zetten voor een stressvrij leven. Vergeet ook zeker niet dat met een paar druppels essentiële oliën trauma’s aangepakt kunnen worden.

De essentiële oliën en de diffuser zijn goed en veilig inzetbaar in jouw eigen huis, maar ook in de trimsalon, het kattenhotel, een dierenpension, bij de dierenartsenpraktijk, tijdens examens van honden- en kattentrimmen. Denk ook eens aan de momenten van verbouwen of verhuizen. Nieuwe dieren in huis of stress vanwege de kattenreismand. Feestdagen- en vuurwerkstress kunnen vanaf eind oktober al gaan meespelen. Er kan sprake zijn van probleemgedrag bij dieren waar je maar geen doorbraak in lijkt te boeken.

Dieren uit het buitenland hebben vaak ook meer moeite om hier te settelen ondanks onze goede bedoelingen. Dan is het toepassen van aromatherapie heel eenvoudig met een diffuser.

Uit ervaring weet ik dat het zelf inzetten van aromatherapie en de essentiële oliën best spannend kan zijn. Welke olie moet je inzetten en hoe doe je dit dan? Speciaal hiervoor heb ik online masterclasses gemaakt.

Wil jij ook zelf de stress en problemen van jouw hond of kat oplossen?

Masterclass aromatherapie voor katten

In de ‘masterclass aromatherapie voor katten’ leer ik je o.a. dat je het plassen naast de bak kunt aanpakken, hoe je een nieuwe kat introduceert, hoe je de stress in huis of onderweg vermindert.

masterclass aromatherapie voor honden

Masterclass aromatherapie voor honden

In de ‘masterclass aromatherapie voor honden’ leer ik  je o.a. vuurwerk angst aan te pakken, maar ook stress te verminderen zodat overmatig blaffen aangepakt kan worden.

Masterclass kattengedrag - wat zegt jouw kat?

De kat vertelt heel veel maar aan ons de kunst om het te verstaan. Dat kan nu met deze uitgebreide masterclass boordevol informatie over het kattengedrag om je kat beter te begrijpen.

Wat anderen van Casa Aroma vinden

“Wat een geluk dat ik per toeval op de site van Casa Aroma terecht kwam! Met vijf ‘blutskatjes’ in huis zijn goede raad en hulpmiddelen altijd welkom! En dat is waar Hennie voor staat! Je stuurt een mailtje of whatsapp en binnen de kortste keren krijg je reactie. Ook tijdens de online Q&A’s die ze regelmatig organiseert, leer ik telkens wat bij. Wat de YL- oliën betreft: voor mijn kattenhuishouden is de combinatie ‘Stress Away + Francincense + Lavendel’ van onschatbare waarde.”

Marja Swolfs

“Een nieuwe veilige plek. Met iets minder verstopplekje. Dat is heel spannend en dan ga je even terug naar je oude gedrag. Maar Frankincense is echt Cai zijn olie❤️ en ja ga er steeds meer in geloven🤭”

Kittenopvang Mi-how

“Door de opleiding kattentrimmen die ik volg kwam ik in aanraking met essentiële oliën. Ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord en zeker niet verwacht dat het zo’n uitkomst zou brengen, in eerste instantie geloofde ik er niet in. Ik heb zelf een stressgevoelige angstige kat (bang voor visite, reismand, vuurwerk, autorijden en alles wat nieuw is) en het deed ons veel verdriet om hem altijd zo angstig en teruggetrokken te zien. Sinds ik de oliën gebruik is hij echt veel rustiger. Hij komt nu af en toe visite begroeten en kopjes geven en ligt af en toe lekker te dutten in zijn reismand. We hebben de problemen nog niet helemaal overwonnen maar dankzij de fijne tips en uitleg van Hennie zitten we al een heel eind op de goede weg, de scherpe randjes zijn eraf zal ik maar zeggen. Ook denk ik dat ik in de toekomst als kattentrimster veelvuldig gebruik zal maken van de oliën. Wij zijn om en willen niet meer zonder!”

Silvia

“Ik heb zeer tevreden over lieve Hennie. Vragen over de olie neemt ze de tijd voor je en legt helder uit. Je kan met alle vragen bij haar terecht! En de bestelling wordt snel verzonden. Ik ben erg tevreden bij zowel de oliën en de workshop.”

Zeynep

Trimsalon Beauty of Paws

Wil jij ook zelf de stress en problemen van jouw hond of kat oplossen?

Nog niet toe aan een masterclass maar wil je wel meer informatie over aromatherapie voor katten en honden. Bestel dan snel mijn boek ‘Aromatherapie voor katten – een geoliede combinatie’.

Mijn boek bevat alle informatie die je nodig hebt als je essentiële oliën wilt inzetten voor katten. Gebaseerd op mijn ervaringen van toepassen bij katten tijdens trimmen, gedragsconsulten, dierenartsbezoeken enz. Gemakkelijk te lezen en fijn als naslagwerk om bij twijfel altijd even de juiste informatie over de essentiële olie op te zoeken.

Dit boek is ideaal voor jou als essentiële olie en kattenliefhebber. Je kan met gemakt twee werelden combineren voor relaxte katten en natuurlijk ook voor jezelf.