Casa Aroma voor mensen

Weer lekker in je vel!

Bij Casa Aroma is alles begonnen met één druppel Stress Away en groeide het daarna uit tot een praktijk waarbij ik met liefde mensen help om weer zichzelf te voelen. Vanuit al mijn eigen ervaringen de afgelopen twintig jaar heb ik een redelijk complete werkbank met verschillende gereedschappen samengesteld als het gaat om emotionele, mentale balans en welzijn voor mezelf. Ik noem het expres redelijk, omdat naar mijn gevoel het altijd nog beter en gemakkelijker kan. Ik ben nooit uitgeleerd en zal ook nooit kunnen stoppen met mijn passie om andere mensen te helpen om meer in balans te komen.

In mijn gereedschapskist zitten tot nu toe:

Aromatherapie

waarbij ik mensen help om dit in te zetten voor mentale en emotionele ondersteuning, opruiming en balans

Emotie Code en Body Code

hiermee kan ik helpen om emotionele en mentale belastingen in allerlei vormen op te zoeken en weg te halen waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten.

Aromatherapie

Lange werkdag? Midden in een verbouwing of verhuizing? Komt er een examen aan? Chagrijnige medebewoners? Hond of kat van de leg? Iedereen kuchend en snotterend op de bank?

We leven soms het leven in een sneltreinvaart!  Hoe lekker is het dan dat je met een simpele diffuser en een paar heerlijke stress verlagende oliën even kan ontspannen. Of je immuunsysteem eens lekker kunt ondersteunen door een paar krachtige oliën…

Gewoon met het grootste gemak in je eigen huis of werkkamer, slaapkamer of zelfs in de garage! Het is allemaal makkelijk en snel!

Geuren doen namelijk iets met onze gemoedstoestand en je word al snel rustig en vrolijk. Als iedereen makkelijker en sneller kan ontspannen zorgt dat ervoor dat je algemene gezondheid daar ook van profiteert! Win-win voor iedereen.

Lijkt het je wat maar weet je niet zo goed welke olie je moet gebruiken? Geen probleem, dat heb ik allemaal al voor je uitgezocht en in een handig overzicht gezet.

katten en diffuser

Bestel vandaag nog jouw starterkit met essentiële oliën en ik help je op weg!

 • Met 3 handige pdf’s vol met de inzet van elke olie en hoe je begint;
 • Met gelijk een mooie besparing op de aanschaf van een starterkit;
 • Altijd al jouw vragen gratis beantwoord via de mail;
 • Toegang tot de besloten FB-groep van Casa Aroma met heel veel tips en ervaringen van andere olie-fans.

Wat anderen van Casa Aroma vinden

“Na een paar sessies is de piep in mijn oren met 50% verminderd. Dat scheelt zoveel ellende in het dagelijks leven en het helpt ook om er anders en makkelijker mee om te gaan.”

John

“Ik kan het gewoon niet in woorden beschrijven wat het betekent voor mij.”

Amy

“Body Code en emotie Code gaan voor mij samen. Emotie Code heeft mij in veel opzichten geholpen. Inzichten krijgen, oude rommel opruimen, waardoor ik steeds meer ruimte krijg om mezelf te zijn, en niet zoveel meer te pleasen, want dan loop je vast, ook in je lijf. Doordat ik meer ruimte heb en steeds minder ballast heb ik zo goed als geen last meer van paniek aanvallen. Ik sta steviger in mijn schoenen. We gaan nog even door…. ❤️

Bianca

“Hennie is een hele leuke spontane vrouw. Ik voelde me direct bij Hennie op mijn gemak. Ik merkte na het eerste consult echt verschil, ik ervaarde meer rust en kon mijn lichaam ook meer voelen. Later ben ik met mijn zoon bij Hennie geweest. Super leuk om te zien hoe goed Hennie met kinderen om gaat. Na het consult zag ik dat mijn zoon echt rust uitstraalde en weer zichzelf was, het lieve vrolijke mannetje. Wij zijn heel blij met de hulp van Hennie. Ik kan het iedereen aanraden als je ergens last van hebt om een afspraak bij haar te maken.”

Loes

Emotie Code & Body Code

Iedereen kent het wel: van die ‘leer er maar mee leven’ ongemakken! Van een vervelende irritante piep in je oren tot fysiek onaangenaam gedoe waar je maar mee om moet gaan. Die ene collega of schoonfamilie die altijd maar jouw irritatie- en/of frustratieknoppen weet in te drukken. Van zonder echte motivatie iets aanpakken tot emotioneel en mentaal compleet blokkeren in allerlei situaties.

Ben jij het ook zo zat dat je er maar mee moet leren leven? Ben jij het zat dat een ander altijd jouw emotionele knoppen weet te raken? Wil je graag af van al die fysieke onverklaarbare ongemakken?

Dan heb ik de oplossing voor jou. In een paar sessies helpt Emotie Code en Body Code je om jouw eigen regie weer op te pakken!

Tijdens deze sessies gaan we gericht op zoek naar alle obstakels die ervoor zorgen dat jij vastloopt. Het mooie hiervan is dat we ook direct alle obstakels weg halen. Kortom, echt rommel opzoeken en weggooien! Hoe gaaf klinkt dat?

We vergeten soms dat de stress en constante druk om te presteren best wel zijn tol kan eisen. Dan kun je allerlei ongemakken ervaren op fysiek, mentaal en/ of emotioneel gebied. Jong of oud dat maakt niet uit, iedereen heeft wel iets in zijn rugzak wat er uit zou mogen.

Een volle rugzak met allerlei nare rommel, daar wil toch niemand mee blijven lopen? Het mooie ervan, opruimen was nog nooit zo makkelijk. Eén voor één zoeken we samen naar de bagage die overbodig is geworden. Wat je ooit eens heeft geholpen hoeft nu niet meer van dienst te zijn.

Hoe het werkt:

 • We maken een afspraak
 • Bespreken samen wat aangepakt mag worden
 • We gaan aan de slag met Emotie Code en Body Code
 • We zoeken, vinden en ruimen alles op.
 • Na de sessie voel je je gelijk een stuk beter en opgeluchter

Voor wie is Emotie Code en Body Code een uitkomst?

 • Voor mensen die niet op willen geven
 • Voor de ‘leer er maar mee leven’ groep
 • Voor de ‘ik wil het anders gaan doen’ groep

Wat kan er zoal gevonden worden?

 • Negatieve emoties/ herinneringen
 • Oude vastgelopen patronen/ gedachtes die nu niet meer werken
 • Gebeurtenissen die een enorme impact hebben gehad vanuit de jeugd waarbij er nog fragmenten zijn blijven hangen.

Wacht niet langer met het opruimen van jouw emotionele en/of fysieke rommel maar ga ervoor. Eén sessie duurt een uur en uiteraard zet ik ook altijd de hulp in van de essentiële oliën.

Het uurtarief is 65 euro en dat is dus inclusief opzoeken en opruimen van alle overbodige rommel.

Disclaimer: Raadpleeg altijd jouw arts in geval van nood. Emotie Code en Body Code zijn een aanvulling op mentaal en emotioneel welzijn van de mens en is niet bedoeld om een medische arts/ consult te vervangen. Emotie Code en Body Code zijn opgezet door Dr. Brad Nelson. Hennie is gecertificeerd Emotie Code en Body Code therapeut.